Trädgårdsdesign, inledande idémöte

Det inledande idémötet är det första steget till en välplanerad och lättskött trädgårdsoas.

Mötet ger oss förutsättningarna för ett lyckat projekt och en möjlighet att diskutera grundläggande förutsättningar, önskemål och idéer samtidigt som vi tillsammans kan gå en runda och titta på tomten och fundera över hur den kan utvecklas på bästa sätt. 

Här kan du läsa mer om hur det går till att boka och genomföra idémötet.

Just nu: Nya uppdrag inleds för närvarande på distans genom tjänsten Design på Distans. Det personliga idémötet på plats i din trädgård ersätts av mejlkontakt samt vid behov telefon- och/eller webbmöte.

► INLEDANDE IDÉMÖTE

På plats vid din tomt går vi tillsammans igenom önskemål och tankar och diskuterar trädgårdens innehåll och stil. Du får tips och råd om utformning och växtval och vi tittar på tomtens förutsättningar och möjligheter.

Idémötet beräknas pågå ungefär 11/2 timme.

INLEDANDE IDÉMÖTE: 1800 kr
+ eventuellt restidstillägg, se villkor.

Efter idémötet kan du välja att gå vidare och beställa en trädgårdsplan. Läs mer om de olika designpaketen BAS, PLUS & KOMPLETT...

Välkommen att boka!
Ring 072-733 81 91 eller mejla ann@shapeitgreen.se

VILLKOR:

shape IT green utför uppdrag i området Uppsala-Gävle.


Restid ingår med 1 timme 
tur & retur från Tierp. Utöver detta 
faktureras 500 kr/timme.

Så bokar du ett inledande idémöte

För att boka ditt inledande idémöte; skicka ett mejl till ann@shapeitgreen.se eller ring Ann på 072-733 81 91.

Vad du behöver förbereda inför mötet

När du har bokat ett inledande idémöte får du en bekräftelse via e-post. Du får också en länk till en checklista där du fyller i information om dina önskemål och om trädgårdens förutsättningar. Under vårt möte går vi igenom den ifyllda checklistan.

Till mötet behövs en skalenlig tomtkarta eller nybyggnadskarta. En sådan kan beställas från ditt lokala kommunkontor eller från Lantmäteriet. Tänk på att vara ute i god tid för att hinna få ritningen innan vårt bokade möte. Mät och rita in eventuella befintliga byggnader, trädäck, stenblock, träd och andra objekt som ska behållas på ritningen.

vad är nästa steg?

Efter det inledande idémötet kan du välja att gå vidare och beställa ett Designpaket för en trädgårdsplan.