FÄRDIG RABATT - Skuggväxter

  • Har du en skuggig, torr plats i trädgården där inte mycket verkar trivas? 
  • Längtar du efter en frodig rabatt med växter som blommor från vår till höst?
  • Vill du ha blommor som passar ihop med höjd, färg, form och blomningstid?
  • Är du less på att köpa nya växter varje år för att de gamla inte trivs? 

Då är det här växtförslaget något för dig. Enkelt, snyggt & lättskött!

Med Färdig Rabatt, skuggväxter får du ett välplanerat växtförslag med illustrationsplan, planteringsplan och växtlista. Här får du veta vilka växter du ska köpa och hur du ska plantera dem. 
 
Växtförslaget blir till en prunkande rabatt med gröna frodiga blad som bas. Blommande växter i rosa och vita toner, med inslag av lila och blekgult, kompletterar grönskan. Även inslag av lila och blekgult ingår och det finns under säsongen i stort sett alltid någon växt som blommar. 
 
Växterna i förslaget passar ihop med varandra och är speciellt utvalda för att trivas i ett torrt och skuggigt läge. Blommorna följer efter varandra och tillsammans ger de en rabatt med lång blomningstid.

Vad andra säger om Färdig Rabatt

"Jag blev inspirerad av de fina bilderna. En plan att hålla mig till är precis vad jag behöver"

Lisa Eriksson

"Jag är nöjd med min pdf och har haft den som kvällslektyr några kvällar och fantiserat om hur det kommer att se ut när det är klart"

Lisbeth Andersson

Färdig Rabatt - Skuggväxter består av fleråriga växter som trivs utmärkt i det annars svåra läget - torr skugga. Från tidig vår till höst hittar du alltid någon växt som blommar i rabatten. Köp din växtplan genom att klicka nedan.