Trädgårdsdesign & planering för privata trädgårdar

Jag hjälper dig planera och utforma din trädgård utifrån dina önskemål och idéer om innehåll, intryck och stil. Jag jobbar engegerat för att du ska få den trädgård du längtar efter.

Dina idéer och önskemål tillsammans med min kunskap och erfarenheter av formgivning, växter och material,  leder fram till unikt och välplanerat förslag för din trädgård.

Här kan du läsa om hur det går till att anlita mig. Du kan också läsa mer om mina olika Designpaket och vad det kostar.

Att planera rabatter med växter som verkligen trivs och frodas på sin växtplats är inte det lättaste. Det är många olika delar som ska vägas in.

Växterna måste väljas utifrån det läge och i den jordmån där de ska placeras. Färg, form och höjd är förstås viktigt. De ska också passa ihop med och gärna lyfta sina (växt-) grannar. 

För att hjälpa dig som tycker det är svårt att få till en välplanerad rabatt, har jag tagit fram några "Färdiga Rabatter", där allt redan är planerat och klart. Bara att köpa växter och plantera!

Har du en rabatt där växterna inte längre trivs och där du vill börja om från början och få hjälp att välja rätt växter? Vill du göra om entrén till huset så den blir mer trevlig och välkomnande? Behöver du hjälp att samla dina idéer till en användbar plan för din trädgård i sin helhet?

Av mig kan du få hjälp med att planera hela eller mindre delar av din trädgård på distans. Enkelt och smidigt utan att behöva sätta av tid för att boka in ett möte i din trädgård och utan att behöva tänka på avstånd och annat.

Du tillhandahåller ritning, foton och information om rabatten eller ytan som ska planeras. Utifrån det tar jag fram ett passande förslag till dig.