Logotype_shape IT green

FÄRDIG RABATT - Fjärilsväxter
snabbt & enkelt

Nu kan du få en välplanerad, prunkande rabatt som blommar från vår till höst utan att behöva lägga tid på att leta efter växter som passar ihop. Samtidigt så undviker du onödiga och dyra misstag med risk att behöva byta ut och köpa nya växter om de inte trivs där du planterat dom. 

  • Längtar du efter en rabatt med utvalda växter som blommor från vår till höst?
  • Vill du ha blommor som lockar till sig fjärilar, humlor och bin och som hjälper hotade arter hitta pollen och nektar?
  • Är du less på att köpa nya växter varje år? 
Svarar du ja på en eller flera av dessa frågor? Då är den här rabatten något för dig. Med Färdig Rabatt blir det enkelt, snyggt och lättskött.

Illustration över Färdig Rabatt - fjärilsväxter

Med Färdig Rabatt - fjärilsväxter får du en enkel plan att följa och en växtlista som visar vilka växter du ska köpa, var de trivs och hur du ska plantera dem. Jobbet med att leta växter som passar ihop och som trivs på en viss växtplats är redan klart och du slipper lägga tid på att söka fakta och planera.

Med rabattens blommor lockar du fler vackra fjärilar och humlor till trädgården. Dessutom bidrar du till att hjälpa våra utrotningshotade vilda bin att hitta pollen och nektar.

Växterna i fjärilsrabatten är utvalda för att passa ihop i färg, form och höjd. De blommar från vår till höst och drar till sig fjärilar och andra nyttiga insekter. Sorterna i växtförslaget trivs bäst i ett soligt och väldränerat läge. 

Vad andra säger om Färdig Rabatt

"Jag blev inspirerad av de fina bilderna. En plan att hålla mig till är precis vad jag behöver"

Lisa Eriksson

"Jag är nöjd med min pdf och har haft den som kvällslektyr några kvällar och fantiserat om hur det kommer att se ut när det är klart"

Lisbeth Andersson