Logotype_shape IT green

FÄRDIG RABATT - Fjärilsväxter för nytta & nöje

  • Längtar du efter en prunkande rabatt som blommar från vår till höst och som lockar till sig mängder av fjärilar, humlor och bin? 
  • Vill du ha blommor som passar ihop med höjd, färg, form och blomningstid?
  • Är du less på att köpa nya växter varje år?

    Då är det här växtförslaget något för dig. Enkelt, snyggt & lättskött!

Med Färdig Rabatt, fjärilsväxter får du ett välplanerat växtförslag med illustrationsplan med tillhörande planteringsplan och växtlista. Här får du veta vilka växter du ska köpa och hur du ska plantera dem. Jobbet med att leta växter som passar ihop och som trivs på en viss växtplats är redan klart och du slipper lägga tid på att söka fakta och planera.
 
Med rabattens blommor lockar du fler vackra fjärilar och humlor till trädgården. Dessutom bidrar du till att hjälpa våra utrotningshotade vilda bin och andra nyttoinsekter att hitta pollen och nektar. 
 
Växterna i fjärilsrabatten är utvalda för att passa ihop i färg, form och höjd. De blommar från vår till höst och drar till sig fjärilar och andra nyttiga insekter.  De här växterna trivs bäst i ett soligt, väldränerat läge och i den värmande solen får blommorna också fler besök av fjärilar.

Vad andra säger om Färdig Rabatt

"Jag gillar verkligen fjärilsrabatten och jag blev inspirerad av de fina bilderna. En plan att hålla mig till är precis vad jag behöver"

Lisa Eriksson

"Jag är nöjd med min pdf och har haft den som kvällslektyr några kvällar och fantiserat om hur det kommer att se ut när det är klart"

Lisbeth Andersson