Logotype_shape IT green

Designpaket MINI

♣ Nyhet! Designpaket MINI

Designpaket MINI är en nyhet för dig som vill komma igång med trädgården på egen hand men som skulle vilja ha någon att bolla idéer med och dessutom få en enkel idéskiss att utgå från. Du kan välja på att få en övergripande idéskiss för trädgårdens innehåll och utformning (upp till 1500 kvm) eller en mer detaljerad ritning för ett utvalt mindre område, exempelvis en entré, problemhörn, uteplats eller planteringsyta. Skissen/ritningen och den skriftliga sammanställningen görs efter vårt möte och skickas till dig via e-post.

Förberedelser: Till mötet behövs en nybyggnadskarta, situationsplan eller tomtritning i skala 1:100 eller 1:200, vilket kan beställas från din kommun eller från lantmäteriet. Byggnader, träd och andra viktiga detaljer bör finnas inritade på kartan. Samla också gärna inspirationsbilder från trädgårdsmiljöer du gillar till vårt möte.

  • Inledande idémöte med diskussion och rådgivning på plats i din trädgård
  • Skriftlig sammanställning med beskrivning av idéer och förslag
  • Idéskiss med övergripande förslag 

Pris: 3500 kr

VILLKOR:

* Debitering tillkommer för
tid utöver 1
1/2 timme.
 

* shape IT green utför uppdrag i området Märsta-Uppsala-Gävle.
 

* Reseersättning tillkommer med 30 kr/mil för resor längre än 5 mil

Välkommen att boka!

Ring 072-733 81 91 eller mejla ann@shapeitgreen.se

Designpaket MINI på distans

Bor du utanför mitt geografiska arbetsområde (Märsta-Uppsala-Gävle) är du välkommen att boka Designpaket Mini för en utvald mindre del av din tomt. Då genomförs uppdraget på distans där du skickar bilder och ritning eller mått till mig utifrån de instruktioner du får för vad som behövs.