Design på Distans: trädgårdsplanering

Ska du anlägga en helt ny trädgård eller vill du göra om den du har? Är det viktigt för dig att få det rätt från början så du slipper onödiga misstag och konstnader för att du måste göra om vissa ytor eller flytta träd och andra växter? 

Med Design på Distans kan du få hjälp att ta fram en trädgårdsplan utfrån dina önskemål om vad du vill göra i trädgården, vad den ska innehålla och vilken stil den ska ha.

Passar Design på Distans för mig?

Att planera din trädgård genom Design på Distans passar dig som...
  • har tankar och idéer för din trädgård men behöver hjälp att omvandla dem till verklighet
  • behöver en genomtänkt helhetsplan för  trädgårdens form, struktur och innehåll.
  • vill undvika tidskrävande omvägar och onödiga, dyra misstag under trädgårdens uppbyggnad.
Har du dessutom datorvana (klarar enklare uppgifter som att mejla, bifoga bilder/filer och ladda ner en pdf) så kommer det inte att vara något problem att anlita mig för att planera din trädgård genom Design på Distans.

Hur fungerar Design på Distans?

Med Design på Distans får du hjälp med nya idéer och smarta lösningar till din trädgård, allt från en idéskiss till en komplett trädgårdsplan inklusive specifika växt-och materialval.

Anmäl intresse

Börja med att fylla i formuläret längst ner på sidan.

Inom ett par dagar får du en mer utförlig checklista till din mail. Där fyller du i dina önskemål samt nödvändig information om platsen.

Du kommer också att få skicka fler bilder och en skalenlig tomtkarta med byggnader, träd och andra viktiga objekt inritade.

Offert och skiss

Inom några dagar får du en offert, mer information och beräknat datum för leverans av färdiga ritningar.

Du godkänner beställningen av uppdraget genom att betala in ett förskott på den totala kostnaden. Resterande summa betalas därefter vid ett-två tillfällen under arbetets gång. 

Designarbete

Arbetet med att planera och utforma ett förslag för din trädgård påbörjas. När skissen/planritningen är klar skickar jag den till dig för påseende.

Därmed kan du se om det behövs några justeringar innan detaljer som växtval och planteringsplan görs om det ingår i offerten och uppdraget.

Anläggning

När ditt förslag är färdigt mejlar jag ritningar och övriga dokument till dig och du betalar kvarvarande summa.

Nu är det dags för det roligaste - att anlägga trädgården och plantera växterna. Du kan antingen göra det själv eller anlita en anläggare.

Vad kostar trädgårdsdesign på Distans?

För att få en uppfattning om vad det kostar med trädgårdsplanering kan du titta på sidan för Designpaket där det finns ungefärliga prisexempel för olika trädgårdar och detaljnivåer

Hur kan jag få hjälp med planering av min trädgård på distans?

Kom igång idag! Börja med att fylla i formuläret nedan så återkommer jag till dig inom kort.

Du förbinder dig inte till något innan du fått och godkänt offerten från mig.

  • (max 50 MB)
  • Nedan anger du om du vill anmäla dig till mitt nyhetsbrev (frivilligt). Här får du också godkänna min integritetspolicy innan du kan skicka in din intresseanmälan.