Design på Distans - Trädgårdsrum

Vill du förnya en mindre del av din trädgård, till exempel entrén eller uppfarten så den blir både funktionell och välkomnande? Med Design på Distans kan du enkelt och smidigt få hjälp med en plan för ditt trädgårdsrum.

Behöver du en plan för entrén eller uteplatsen?

Om du har en mindre del av din trädgård som du vill förnya så går det bra att genomföra på distans. Det kan till exempel vara trädgårdens entrésida som inte fungerar optimalt. Kanske behöver du en plan för entrén eller en lösning för gångstråk, uppfart och förvaring av soptunnor? 

Eller så vill du fräscha upp baksidan med nya markmaterial och växter? Med Design på Distans får du hjälp med nya idéer och smarta lösningar samt växtval och planteringsplan.

Vad säger andra som anlitat mig?

Växtval & planteringsplan till brant slänt

"Efter att vi fått hjälp med en växtval till vår sluttning har vi nu en trädgård som vi njuter av varje dag.

Färgskalan, placeringarna och urvalet av växter blev inte bara ett lyft för sluttningen. Det blev även ett lyft för huset.

Vi kan varmt rekommendera Ann och shape IT green"


Greger Jönsson, Sigtuna      

Trädgårdsrum på framsidan i radhusträdgård

"Det var värdefullt att få prata igenom idéer med någon som har sådan kunskap om trädgård och design. Jag kände att jag hade fastnat och behövde hjälp att komma vidare för att få min drömträdgård.

Förslaget var absolut i linje med vad jag tänkt mig och jag tycker växtvalen känns spännande."


Maria Boman, Uppsala

                                                                                                                        

Vill du ha hjälp med att planera ett trädgårdsrum?
Fyll i intresseanmälan här:

När du har skickat din intresseanmälan så kommer du att få en utförlig checklista som du får fylla i. Därefter skickar jag mer information om hur vi kan gå vidare.

  • (max 50 MB)
  • Innan du kan skicka in din intresseanmälan behöver du godkänna min integritetspolicy och anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Din mejladress är säker hos mig och du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.