Just nu bokar jag uppdrag från augusti. Anmäl dig till min väntelista...

Hej! Det är jag som är Ann!
Jag är en kreativ landskapsarkitekt som hjälper trädgårdsägare, bostadsrättsföreningar och äldreboenden att omvandla sin tomt till en vacker och hälsosam oas för såväl människor som för den biologiska mångfalden.

Har du någonsin önskat att du kunnat se möjligheterna med din tomt så att du kan omvandla den till ett harmoniskt paradis som är snällt mot både oss människor och naturen? Då har du hamnat helt rätt!

Det är precis det jag kan hjälpa dig med. Genom mina designtjänster hjälper jag dig att uppfylla dina trädgårdsdrömmar. Efter att du anlitat mig har du en genomförbar plan som leder till en användbar, unik trädgård.

”Ann har på ett fint sätt lyssnat på våra idéer och omvandlat dom till en utmärkt plan för vår blivande trädgård."

Familjen Baum, Uppsala

Kontakta mig

Har du en förfrågan om trädgårdsplanering eller rabattdesign? Anmäl ditt intresse genom att skriva upp dig på min väntelista för trädgårdsplanering och rabattdesign.

Samarbeten & kontakter

NYHET!
I ett samarbete med Hab & Lek har jag tagit fram en illustration för att visualisera ett så kallat Paus-rum för skolgårdar. Illustrationen pryder nu omslaget på Hab & Leks nya bok Hjärnpaus på skolgården.

Tanken med ett paus-rum är att elever ska få tillgång till en lugn och trygg plats där de kan sitta för sig själv en stund under skoldagen. Ett paus-rum är dessutom ett viktigt inslag för att göra skolgårdar mer inkluderande.

Så här beskriver Hab & Lek bokens innehåll: 
"Miljöpsykologisk forskning förklarar varför vi gärna tar en promenad i naturen för att rensa tankarna. Hur kan vi använda den kunskapen för att förbättra elevers arbetsmiljö?"

Läs mer och beställ boken på Hab & Leks hemsida...

Trädgårdsmästeriet Steninge Slott (Facebooksida)
David och Irina är trädgårdsmästarna som driver  handelsträdgården Groovy Garden på Steninge slott i Märsta med stor växtkännedom och sevicekänsla.

Trädgårdscentrum i Tierp
Handelsträdgården vid E4-avfarten i Tierp drivs med stort engagemang och trädgårdsintresse av Birgitta. Här finns ett stort sortiment av trädgårdsväxter, inklusive frukt och bär, perenner och rosor. Trevlig service och alltid värt ett besök för att botanisera i sortimentet.

Trädgår'n i Söderfors
Per och Ingas fantastiska hemsida med mängder av fakta och information om rosor, klematis och perenner. Här finns mycket kunskap och vackra bilder att ta del av.

MagMa Miljö & Tillgänglighet
Magnus Mattisson på MagMa Miljö & Tillgänglighet arbetar med friluftsvärden och tillgänglighetsfrågor, exempelvis genom att erbjuda utbildning, workshops, rådgivning, utredning och besiktning. Vi kompletterar varandra i våra kompetenser och ser fram emot fler samarbeten framöver.

Hab & Lek
Katarina och Camia på Hab & Lek är sjukgymnaster och utekonsulter som bland annat arbetar med kunskapsspridning om naturens betydelse för barns hälsa och utveckling. Genom vårt gemensamma intresse för hälsofrämjande utemiljöer och har vi nyligen inlett ett intressant och givande samarbete.

Gardenize, din trädgårdsapp
Mobilapp för trädgård och växter som drivs av Jenny Rydebrink efter att hon själv saknat en sådan för sin egen trädgård. I appens inspirationsflöde delar jag (shape IT green) med mig av artiklar och kunskap om växter och trädgårdsdesign.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Shape IT green samarbetar med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Tierp, bland annat genom ett fint bjudande till deras kunder och nya husägare.

Företaget innehar F-skattsedel

shape IT green
Ostronvägen 31A
815 45 Tierp
Mejl: ann@shapeitgreen.se 
Tel. 072-733 81 91