Så fungerar trädgårdsdesign på distans

Ska du anlägga en helt ny trädgård eller planerar du att göra om den nuvarande? Vill du undvika onödiga och dyra misstag och istället få det rätt från början?

Skulle du till exempel vilja slippa göra om stenläggningen på uteplatsen för att den hamnade i fel väderstreck eller vara tvungen att flytta på träd för att de du satt inte längre passar in?

I så fall behöver du en trädgårdsplan som sätter ramarna från början och leder dig till målet.

En plan är nyckeln till din trädgårdsoas

En genomtänkt trädgårdsplan som du kan följa från start till mål är nyckeln till att bygga upp den drömträdgård du föreställt dig.

Planen blir din karta på vägen och styr riktningen för trädgårdens utveckling utan att du tappar helhetsinstrycket eller fastnar i nya idéer på vägen.

Vad är Design på Distans?

Med Design på Distans får du hjälp att ta fram en trädgårdsplan utfrån dina önskemål om vad du vill göra i trädgården, vad den ska innehålla och vilken stil den ska ha.

Genom nya idéer, smarta lösningar och kloka växtval kan jag hjälpa dig med allt från en idéskiss till en komplett trädgårdsplan.

Så här går det till

  1. Du börjar med att fylla i ett kort formulär för att anmäla ditt intresse. Därefter bokar vi in ett telefonsamtal för att prata om nuläget samt tankar och idéer kring den nya trädgården. Vi diskuterar även vilket av mina Designpaket som passar bäst utifrån önskemål och förutsättningar.
  2. I nästa steg får du fylla i en checklista med önskemål om vad du vill uppnå med trädgården och beskriva din tomts olika förutsättningar. Du kommer också att få skicka in underlag i form av bilder, tomtkarta mm. Därefter får du en offert att ta ställning till.
  3. Arbetet med att planera och utforma ett förslag för din trädgård påbörjas. Vi bokar ett digitalt möte och du får möjlighet att ge feedback och önskemål om eventuella justeringar innan den slutliga planen färdigställs.
  4. Trädgårdsplanen och övriga dokument som ingår i ditt designpaket levereras till din mail och anläggningsarbetet kan påbörjas. 
  5. Äntligen! Nu är det dags att inviga din nya trädgårdsoas. Varför inte ställa till med en mysig grillkväll en ljummen sommarkväll? 
Här kan du läsa mer om shape IT greens olika designpaket och priser.

Få hjälp med trädgårdsplanering på distans

Kom igång idag! Klicka på knappen nedan för att anmäla ditt intresse.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Tidigare inlägg

Etikettmoln