Så fungerar trädgårdsdesign på distans

Ska du anlägga en helt ny trädgård eller planerar du att göra om den nuvarande? Vill du undvika onödiga och dyra misstag och istället få det rätt från början?

Skulle du till exempel vilja slippa göra om stenläggningen på uteplatsen för att den hamnade i fel väderstreck eller vara tvungen att flytta på träd för att de du satt inte längre passar in?

I så fall behöver du en trädgårdsplan som sätter ramarna från början och leder dig till målet.

En plan är nyckeln till trädgårdsoasen

En genomtänkt trädgårdsplan som du kan följa är nyckeln till att bygga upp den trädgård du föreställt dig och fantiserat om.

Planen blir din karta på vägen och styr riktningen för trädgårdens utveckling utan att du tappar helhetsinstrycket eller fastnar i nya idéer på vägen.

Vad är Design på Distans?

Med Design på Distans får du hjälp att ta fram en trädgårdsplan utfrån dina önskemål om vad du vill göra i trädgården, vad den ska innehålla och vilken stil den ska ha.

Genom nya idéer, smarta lösningar och kloka växtval kan jag hjälpa dig med allt från en idéskiss till en komplett trädgårdsplan.

Så här går det till

  1. Du börjar med att fylla i ett formulär för att anmäla ditt intresse.
  2. Vi bokar in ett kortare telefonsamtal/videomöte för att prata om nuläget samt tankar och idéer kring den nya trädgården. Jag berättar också om mina olika designpaket och vi diskuterar vilket som passar bäst utifrån förutsättningarna.
  3. I nästa steg får du fylla i en checklista med önskemål om vad du vill uppnå med trädgården och beskriva din tomts olika förutsättningar. Du kommer också att få skicka in underlag i form av bilder, tomtkarta mm.
  4. Därefter får du en offert att ta ställning till, inklusive beräknat datum för leverans av din trädgårdsplan.
  5. Arbetet med att planera och utforma ett förslag för din trädgård påbörjas. Du får möjlighet att ge feedback och önskemål om eventuella justeringar innan den slutliga planen färdigställs.
  6. Trädgårdsplanen och övriga dokument som ingår i ditt designpaket levereras till din mail och anläggningsarbetet kan påbörjas. Planteringen av växterna ger den sista touchen och gör att det faktiskt börjar kännas som din trädgård. 
  7. Äntligen! Nu är det dags att inviga din nya trädgårdsoas. Varför inte ställa till med en härlig grillkväll med släkt och vänner en ljummen sommarkväll?
Här kan du läsa mer om shape IT greens olika designpaket och priser.

Få hjälp med trädgårdsdesign på distans

Kom igång idag! Klicka på knappen nedan och läs mer om och anmäl ditt intresse för Design på Distans: Trädgårdsplanering.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Tidigare inlägg

Etikettmoln