Växtförslag till ny rabatt - så går det till

Min Design på Distans-kund Sara skickade en bild på hur det blev efter att hon planterat de växter jag föreslog i planteringsplanen.

Sara har gjort ett jättefint jobb med både anläggning och plantering. Rabatten ligger i ett blickfång från ett fönster och bilden nedan är tagen inifrån huset.

Idén och utformningen av planteringsytor, avenbokshäcken och gångarna är Saras egna och jag har bidragit med att välja passande växter att fylla rabatten med. Med rätt växter som passar ihop med varandra och som trivs med jordmånen och läget blir rabatten både vacker och lättskött.

Här är den skiss jag fick från Sara och som jag utgick från när jag valde och placerade ut växterna på växtplanen. 

Skissen tillsammans med information om platsen, önskemål om vad man vill uppnå och några bilder på rabatten blir ett bra underlag att utgå från.

Jag ser fram emot fler uppdateringar från Sara om hennes rabatt framöver. Det är alltid roligt att se och höra hur det går för mina kunder och att följa deras rabatter och trädgårdar.

Vill du veta hur du kan få ett växtförslag till din rabatt så kan du gå in och läsa mer om Design på Distans - rabatt & växtval.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Tidigare inlägg

Etikettmoln