Varför ska man anlita en trädgårdsarkitekt? 

Har du funderat på att anlita en trädgårdsarkitekt för att äntligen få den trädgård du längtar efter, men alltid undrat om det är värt kostnaden? Läs om varför det lönar sig att låta en trädgårdsarkitekt göra det professionella jobbet med att planera din trädgård.

5 fördelar med att anlita en trädgårdsarkitekt

  1. Du får hjälp att samla dina idéer och önskemål till en helhet för din trädgård som speglar den stil du gillar och passar för din tomts specifika förutsättingar
  2. Du får någon annans ögon på din tomts möjligheter och smarta lösningar på eventuella problem, ibland sådana du inte ens visste att de fanns. 
  3. Du slipper onödiga och dyra misstag som kan vara nog så irriterande och dessutom ofta tidskrävande.
  4. Du får hjälp att välja växter som passar ihop, håller ett visst färgtema och trivs och frodas i din trädgård och slipper ersätta växter som inte trivs med nya.
  5. Du får en väl genomtänkt plan att följa när trädgården ska byggas upp och redan till sommaren kan du ha en ny trädgård att njuta av.

Vad tycker andra om att ta hjälp?

Så här säger några av mina tidigare kunder om vad de fått ut av att anlita mig: 

"Att ha en stor tomt är vår dröm fast vi inte kan så mycket om växter, vad som passar eller funkar här. Det var perfekt att få en plan att gå efter! Nu vet vi hur vi ska disponera vår tomt och hur vi ska jobba framåt. 
 
Den stora råtomten och begränsad kunskap gjorde att jag anlitade Ann. Jag visste nog inte riktigt hur jag ville ha det, men när jag såg Anns förslag visste jag: det är SÅ jag vill ha det. Suveränt!" 

 
Katarina Sten, Uppsala 

"Vi hade massor av tankar och idéer - men att binda ihop dem till en helhet som kunde omsättas i en konkret plan kändes oss övermäktigt. Beslutet att anlita Ann känns helt klart som ett av de mest välinvesterade i hela husbyggnadsprojektet. Vi får nu en genomtänkt trädgård som är visuellt tilltalande och funktionell.  
 
Vi längtar att få se vår trädgård ta form och framför allt att få njuta av och i den i många år framöver. Vi kan varmt rekommendera Ann!" 

 
Johanna Bergman Lodin & Mikael Jansson. Lindbacken, Uppsala 

”Det här är vår första trädgård som dessutom är ett nybygge. Därför ville vi redan från början få möjlighet att skapa någonting bra och genomtänkt från grunden. Våra önskemål var att trädgården skulle vara funktionell och ge ett livfullt och spännande intryck med en asymmetrisk balans.
 
Vi vill gärna rekommendera Ann som vi tycker har gjort ett gediget arbete. Hon är ödmjuk och inlyssnande och vi har förutom ritningarna även fått tips och förslag för den fortsatta utvecklingen av trädgården.” 

 
Andreas Eriksson & Miia Saranka, Lindbacken, Uppsala 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Tidigare inlägg

Etikettmoln