Skapa Stilen - överdådiga hortensior & stockrosor

Stiliga växtkombinationer att inspireras av är alltid roligt. Jag tänkte att jag vill dela med mig av fina kompositioner som jag har i bildarkivet. Kanske kan du få glädje av bilderna för din egen trädgård?  

Den här bilden är från idéträdgårdarna i Enköpings parker 2015. Visst är det snyggt med den vit-ljusgula-gulorange färgskalan? Vidjehortensian som väller fram över bänken är helt underbar och den rödbladiga smällspirean 'Diabolo' i bakkant bidrar också med fin kontrast även om busken här är rätt liten.

Växterna på bilden trivs bäst om de får stå i fuktighetshållande jord i sol-halvskugga.

Vill du se mer av liknande bilder med växtkombinationer? Mejla mig på ann@shapeitgreen.se och berätta vad du tycker om "Skapa stilen" eller "Get that Style".

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Tidigare inlägg