Färgtema; vit-rosa-lila-svart

Pinterest är verkligen ett kanonbra ställe att hitta och samla inspiration för trädgård och växter. Här har jag pinnat bilder på perenna växter som går i tonerna vit-rosa-lila-svart. Fast helt svarta växter är de inte riktigt, men nästan svart i alla fall :)


De här växterna passar på en väldränerad plats i halvskugga och normal-fuktig jord. Gillar du färgerna och växterna är det bara att kopiera växtvalen och använda i en rabatt hemma hos dig. Klicka vidare för att se alla växterna som jag sparat för det här färgtemat.

Har du någon rabatt som är färgmatchad? Eller kanske hela trädgården går i ett och samma färgval? Eller har du länge tänkt på någon färgkombination som du skulle vilja göra verklighet av? Berätta i kommentarerna, jag är så nyfiken :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Tidigare inlägg