Design på distans - växtval för din rabatt

Har ud en rabatt som du länge har försökt få till så att växterna frodas och trivs och där blommor och blad avlöser varandra och som är vackra ihop? Eller har du en helt ny plats där du vill göra en ny rabatt men känner att du skulle vilja ha hjälp att få det rätt från början?

Med min tjänst design på distans - växtval för din rabatt, hjälper jag dig att välja växter som passar just på din tomt och som tillsammans bildar en genomtänkt helhet med form, färg, höjder, blomningstid och årstidsvariation. 


Tjänsten genomförs online med kontakt och kommunikation via e-post och kan därmed användas även av dig som bor utanför mitt huvudsakliga arbetsområde Uppsala-Gävle. 

Hur fungerar Design på distans?

Börja med att fylla i formuläret nedan. Jag återkommer så snart som möjligt med information om jag har möjlighet att anta uppdraget. I så fall kommer du att få en länk till en digital checklista som du fyller i så utförligt som möjligt.

 1. Fyll i och skicka det korta formuläret nedan. 
 2. Du får ett mejl från mig med ett utförligare frågeformulär via e-post som du fyller i så utförligt som möjligt
 3. Inom en vecka får du en offert samt information om när jag har möjlighet att leverera förslaget för din rabatt. Alternativt så informerar jag om jag för tillfället har fullt och då kan du ställa dig i kö om du vill.
 4. Om du godkänner offerten så meddelar du mig via e-post. Därefter behöver jag följande från dig:

  - en tomtritning eller skiss i skala 1:100 (1 cm på ritningen är 1 meter i verkligheten) där du ritat in rabatten som ska planeras och vilka mått den har. Du ritar också in byggnader, träd, buskar, stenblock och andra viktiga detaljer i rabattens närhet. Markera också väderstrecken på ritningen och tala om ifall det finns något skuggande träd eller liknande i närheten. Ritningen scannar du sedan in och mejlar till mig på ann@shapeitgreen.se.

  - Några fotografier från olika håll. Markera med en pil och ett nummer i tomtritningen/skissen från vilket håll fotot är taget. Mejla bilderna till ann@shapeitgreen.se.

  - betalning av startkostnaden (ca en tredjedel av totala priset). Meddela om du vill betala med Swish eller om du vill få en faktura.
 5. När ovanstående är klart börjar jag arbeta med ditt rabattförslag. Jag tar fram ett förslag som jag skickar till dig via e-post. När det är klart mejlar jag ritningar och växtlista till dig och du betalar resterande summa av offerten.

Vad ingår i Design på distans - rabatt?

 • växtval för rabatten utifrån läge, jordmån samt önskemål om stil, färgval mm.
 • illustrationsplan som tydliggör förslaget samt beskrivande text
 • planteringsplan med anvisad placering av växterna  
 • detaljerad växtförteckning kopplad till planteringsplanen

Kom igång idag! Börja med att fylla i formuläret nedan. Du förbinder dig inte till något innan du fått och godkänt kostnadsförslaget/offerten från mig.