Färdig rabatt

Färdig rabatt består av kompletta planteringsförslag för att du lätt ska kunna skapa nya, genomtänkta och välkomponerade rabatter i din trädgård.

Hur skulle det vara om du hade en plan för trädgårdens rabatter och visste redan från början vilka växter du ska köpa, var de trivs bäst och hur du ska plantera dem? Om du slapp lägga tid och energi på att ta reda på vilka växter som passar i just din trädgård? Med min digitala produkt, Färdig rabatt, får en professionell planteringsplan med tillhörande detaljerad växtförteckning som du kan följa när du köper in och planterar växterna. Med planteringsförslaget i din hand behöver du endast tillsätta en portion växter och en gnutta trädgårdsarbete så har du din nya rabatt. 

Tanken med Färdig Rabatt är att hjälpa dig som tycker det är svårt att få till rabatter som är fina hela säsongen, med växter som trivs i ett visst läge och som dessutom blommar från vår till höst. Färdig Rabatt består av en nedladdningsbar pdf med växtplan och växtlista för rabatt eller pallkrage - en helhetsplan där allt som behövs för en frodig och praktfull rabatt redan är förberett och uttänkt med växtval, antal plantor som behövs och hur de ska placeras. 

Färdig Rabatt: Fjärilsväxter & Skuggväxter

Färdig Rabatt finns hittills i varianterna Fjärilsväxter och Skuggväxter - och fler är på gång. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om rabatterna, eller scrolla ner för att fylla i dina önskemål om kommande teman.

Intresseanmälan för kommande Färdiga Rabatter

Är du intresserad av kommande temarabatter? Fyll i formuläret nedan för att få information när de släpps. Om du vill får du också gärna hjälpa mig med att tala om vilken typ av rabatt du skulle vara intresserad av framöver. Självklart utan att du binder upp dig på något.

När du fyller i formuläret nedan kommer du också att få shape IT green's inspirationsbrev med idéer, tips och fakta om växter, design och annat trädgårdsrealterat innehåll som förhoppningsvis kan vara till nytta i din egen trädgård.