Färdig rabatt

Färdig rabatt består av kompletta planteringsförslag för att du lätt ska kunna skapa nya, genomtänkta och välkomponerade rabatter i din trädgård.

Hur skulle det vara om du hade en plan och visste redan från början vilka växter du ska köpa, var de trivs och hur du ska plantera dem? Att slippa lägga tid och energi på att ta reda på vilka växter som passar i just din trädgård? Det är nu möjligt tack vare min nya produkt ”Färdig rabatt” som jag har tagit fram för att fler ska få möjlighet till välplanerade rabatter i sin trädgård. 

Du får en professionell planteringsplan med tillhörande detaljerad växtförteckning som du kan följa när du köper in och planterar växterna. Med planteringsförslaget i din hand behöver du endast tillsätta en portion växter och en gnutta trädgårdsarbete så har du din nya rabatt. 

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om rabatterna och för att beställa.

Kommande tema-rabatter

Är du intresserad av kommande temarabatter? Fyll i formuläret nedan för att få information när de släpps.

Om du vill får du gärna hjälpa mig med att tala om vilken typ av rabatt du skulle vara intresserad av framöver. Självklart utan att du binder upp dig på något.

När du anmäler dig nedan kommer du också att få shape IT green's inspirationsbrev med idéer, tips och fakta om växter, design och annat trädgårdsrealterat innehåll som förhoppningsvis kan vara till nytta i din egen trädgård.

https://page.co/8moG